Не е възможно... Разхода пълно - пълно ли го мериш, или гледаш шантавия ICS?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сменям кораба
Collapse
X
-
Възможно само че не и 136 к.с. Освен ако не е с икономичен ремап.Не се пали приятелю,просто автомобила ти е в плачевно състояние.Тоест гроб за части.Дано все пак някои ти брои желаната сума.Успех!sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеИдваш с торбата с парите и ти я давам, с разумно количество пари вътре.
Говоря сериозно. Целта не ми е да спечеля пари. Приготви си 2800 пък ще се разберем...
---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 07:52 ----------
Не знам колко човека магат да се похвалят с 4.7 извънградско и 8.5 градско (със ръчка)...
От 0-100 за по-малко 10 сек.
София Пловдив и обратно с 33лв 320км с карането там (в града)
Бензинките на газ дори само могат да мечтаят за такъв разход в лева.
И да не изброявам как насирам разни ТDS-и и т.н.
80000 хил карам тази кола и и знам кътните зъби.
320 км с 33 лв. при цена 2,6 лв./л. прави разход 3,97л./100км.
Сигурно е имало и попътен вятър
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеНяма пълно пълно. Казвам с 20 лв 85-100 км, като макс съм правил 115 км.
Ицс-то отговаря 1/1.
Comment
-
Колегата не й търси мн пари...като гледам цената на 2400лв ще я даде без да се замисли мн...
Но в тази кола трябва да се налеят едно 2000лв, за да стане като хората.
Друг е въпросът, че за да стигне до това състояние...за боядисване има няколко детайла...едно дълбоко пастиране...джантите изглеждат зле...съединител..амор. предни...носачи...значи не е мн мн пазена и обгрижвана...
Но ако вс по нея е чук като двигател и салона е запазен и е на ниска цена, може и да се хване някой...реално поне човека ше знае, че е с нови носачи, амор. и съединител..а не да ги мисли.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеИдваш с торбата с парите и ти я давам, с разумно количество пари вътре.
Говоря сериозно. Целта не ми е да спечеля пари. Приготви си 2800 пък ще се разберем...
---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 07:52 ----------
Не знам колко човека магат да се похвалят с 4.7 извънградско и 8.5 градско (със ръчка)...
От 0-100 за по-малко 10 сек.
София Пловдив и обратно с 33лв 320км с карането там (в града)
Бензинките на газ дори само могат да мечтаят за такъв разход в лева.
И да не изброявам как насирам разни ТDS-и и т.н.
80000 хил карам тази кола и и знам кътните зъби.
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеКато не си куповач не знам що даваш оценки.
За 1800 иди и виж за какво става вапрос.
За разхода не карам никой да ми вярва. 4.7 е икономично каране 90-100 км/ч
8.5 е само градско и е неикономичен, демек може и по-малко.
И въобще не смятам да споря с някой.
Идваш сипваш 33 лв отиваме до Пд и се връщаме и ще остане.
20лв 85-100 км градско каране първи на светофарите.
Не ми казвай че е невъзможно....
Идвам, пълня ти резервоара до горе, отиваме до Пловдив и обратно, ако се наложи въртим толкова след това, че километража да показва точно 320 изминати километра.
Ако накрая събере 33 или по-малко лева, ти давам парите за колата веднага на място. Ако събере повече от 33лв, ми даваш 1/2 от цената която си обявил. Дефакто залога е 2:1 в твоя полза Навит ли си? Кажи кога да го направим. Този уикенд съм свободен, за да ти дам парите, а ти да си продадеш колата. Или пък да изкарам малко пари, знае ли се.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Аз карам такава кола и в никакъв случай не бих я нарекъл перпетум мобиле, карам я главно извън градовете и разхода е винаги над 6/ 100. Всеки двигател поради износване вдига разхода на гориво, всички знаете какви са данните от фабричните тестове за разход, които се правят в идеални условия и са невъзможни при реално шофиране. На практика официалните данни за разход са подвеждащи за потребителите.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз карам такава кола и в никакъв случай не бих я нарекъл перпетум мобиле, карам я главно извън градовете и разхода е винаги над 6/ 100. Всеки двигател поради износване вдига разхода на гориво, всички знаете какви са данните от фабричните тестове за разход, които се правят в идеални условия и са невъзможни при реално шофиране. На практика официалните данни за разход са подвеждащи за потребителите.
На всичките ми коли (дизелови), винаги съм свалял разхода под това каквото показва в книжката.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоже за кратки моменти, но не и за целия срок на експлоатация.
На всяко излизане извънградско мога да ти го докажа когато кажеш. Стига да не са снегове или някакви форсмажорни обстоятелства.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеЗа целия срок на експлоатация.
На всяко излизане извънградско мога да ти го докажа когато кажеш. Стига да не са снегове или някакви форсмажорни обстоятелства.
Нарича се с две думи- среден разход, а не среден разход при специални условияLast edited by lordliness; d.m.y г., 22:27.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИкономии не ме интересуват, карам така, че да ми е готино
Тая каруца без изключване от скорост по всяко малко нанадолнище под 5 на 100 е трудно да я смъкнеш!
С мойта за 4 години и малко имам 154 хиляди!
Е вервайте ми, а да съм я покарал и поюркал и поизключвал?
ICS-а лъже с около половикна литър - пълен - пълен съм засичал!
6.2 по ICS с клима и 17-тки с каране нормално 120-150 на дълго. Без излишни форцове.
@VIHHRONNY - пусни ми телефон на лично. Искам да се чуем. Пак казвам - имам интерес към колата.
А ти не подценявай ТДС-а ... съвет просто. Ако искаш ме послушай...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
Тая каруца без изключване от скорост по всяко малко нанадолнище под 5 на 100 е трудно да я смъкнеш!
Comment
Comment